Єврo-2012

Міста

Платини едет во Львов

2012.sport.ua

2012-03-21 17:29

Президент УЄФА Мішель Платіні прибуде 12 квітня до Львова, щоб провести засідання Наглядової Ради УЄФА ЄВРО 2012, у ході якого планується розглянути підготовку до Турніру, зокрема, стан вирішення відкритих питань напередодні Чемпіонату. Про це повідомив Директор Турніру УЄФА ЄВРО 2012 в Україні Маркіян Лубківський.

«У Львові відбудеться засідання Наглядової Ради УЄФА ЄВРО 2012 під головуванням Президента УЄФА, по завершенні якого Мішель Платіні поспілкується зі ЗМІ». Передбачається, що місто Лева буде єдиним українським містом-господарем, яке відвідає Президент УЄФА у ході свого наступного візиту. По завершенні засідання Наглядової Ради у Львові, Мішель Платіні у рамках свого об’єднаного візиту до України і Польщі, відвідає Варшаву.

За інформацією УЄФА, оскільки засідання Наглядової Ради співпадає з датою відкриття нового терміналу Міжнародного аеропорту у місті Львові, не виключено, що Президент Спілки Європейських Футбольних Асоціацій візьме участь у церемонії відкриття, проте деталі остаточної програми перебування Мішеля Платіні в Україні буде оприлюднено пізніше.

2012.sport.ua