Єврo-2012

Міста

Трофі-тур ЄВРО завершив свій шлях

Трофі-тур ЄВРО-2012 «Зустрічай кубок» завершив свою мандрівку Україною та Польщею в суботу. Останнім пунктом його маршруту стала Одеса. Турне Кубка Анрі Делоне, що стартувало 20 квітня у Варшаві, в підсумку завітало до 14 міст Польщі та України, які наразі завершують останні приготування...

UEFA.com

2012-05-28 13:15

…до ЄВРО-2012. Андрій Шевченко, котрий як Посол турніру вітав трофей у Києві, відзначив надзвичайну важливість такої події для вболівальників обох приймаючих країн. На його переконання, Трофі-тур допоміг українцям та полякам ще сильніше відчути наближення свята футболу.

«Гадаю, Трофі-тур – дуже важлива подія для наших уболівальників. Адже так вони отримали унікальний шанс стати частиною чемпіонату Європи, – зазначив капітан збірної України. – Коли я доторкнувся до трофею, в мене мурашки по шкірі побігли. Одразу ж виникла думка: так хочеться його підняти ще раз – після фіналу ЄВРО-2012. Дуже важливо, що кубок побував у містах, де не буде матчів турніру. Це прекрасно, що тамтешні фани теж доторкнулись до історії».

Більше про Трофі-тур в Україні з уст Андрія Шевченка та знаменитого Давора Шукера дізнайтесь у нашому відеосюжеті вгорі.

ua.uefa.com