Єврo-2012

Підготовка

Благодарность Колесникову от УЕФА

2012-08-03 10:56

Президент УЄФА та Виконавчий комітету Союзу подякували Віце-прем’єр-міністру Борису Колеснікову за бездоганну організацію Євро-2012 в Україні. Про це йдеться у листі-подяці на ім’я Віце-прем’єра.

«Євро мав вражаючий успіх на всіх рівнях. Будучи Віце-прем’єр-міністром, Ви зіграли вирішальну роль у тому, щоб матчі в Україні пройшли за найвищими стандартами. Я надзвичайно Вам вдячний за вашу цінну підтримку в процесі підготовки», – дякує Президент УЄФА.

Мішель Платіні також попросив передати щиру подяку Національному агентству з підготовки до Євро, яке зіграло важливу роль – на урядовому рівні – для забезпечення успішного проведення турніру, а також організації системи заходів та необхідної інфраструктури для чемпіонату Євро-2012. «Сподіваюся, що чемпіонат Євро-2012 в Україні залишиться важливою подією в пам’яті українців та надихатиме майбутні покоління розвивати спорт та пропагувати цінності, які приніс Євро. Хочу ще раз Вам подякувати за цю чудову організацію та засвідчити Вам, пане Віце-прем’єр-міністре, запевнення у своїй високій повазі», – йдеться у листі від УЄФА.

ukraine2012.gov.ua