Єврo-2012

Турнір

Круглий стіл за підсумками ЄВРО

Сьогодні, 27-го листопада, в Національному інституті стратегічних досліджень відбувся круглий стіл на тему: «Євро-2012: Напрями реалізації нагромадженого потенціалу регіонального розвитку». За дорученням президента Федерації футболу України Анатолія Конькова…

Прес-служба ФФУ

2012-11-27 19:30

…у заході прийняв участь перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко.

Основною метою засідання круглого столу було обговорення досвіду, набутого Україною під час підготовки та проведення чемпіонату Європи 2012 року. Учасники круглого столу відзначили позитивні зміни, що відбулись в України за останні 5 років, найголовнішими з яких, на думку експертів, виявилась модернізація транспортної системи та транспортної інфраструктури, нарощування туристичного потенціалу нашої країни.

ЧЄ-2012 заявив про Україну, як про перспективу туристичну державу, активізував процеси регіонального розвитку. Новий імпульс розвитку отримало міжрегіональне та транскордонне співробітництво. Важливим моментом, що обговорювали учасники круглого столу, було питання стосовно того, як по завершенню Євро-2012  не втратити високі оберти економічного та інфраструктурного зростання, що були в Україні напередодні та під час проведення континентального форуму.

У своєму виступі Сергій Стороженко відмітив неповторну атмосферу гостинності, що панувала у містах-господарях Євро в Україні. Перший віце-президент ФФУ, як представник національної футбольної асоціації, дав високу оцінку діям місцевих органів влади щодо організації ЧЄ та подякував керівництву центральних органів виконавчої влади, зокрема Кабінету Міністрів, за розбудову спортивної, транспортної та готельної інфраструктури приймаючих міст.

ffu.org.ua