Моніторинг

ТВ-Програма

«Футбол та бізнес» на UBC

«ПРЕССИНГ» «Є вільний квиток?» – таке запитання завжди лунає перед вирішальними матчами збірної України з футболу. На це, та інші питання, про організацію комерційних справ у футболі Ви можете дізнатись с перших вуст у генерального директора ЗАТ «Україна Футбол Інтернешнл» Олега Шкрьоби – гостя програми «Футбол та бізнес» 9 листопада о 21:35.

2009-11-08 16:00

Телеканал UBC разом з компанією Prepaid Solutions з 9.11.09 запускає новий телевізійний проект «ФУТБОЛ ТА БІЗНЕС». Глядачі передачі матимуть змогу ознайомитись з думкою спеціалістів про взаємодію футболу та бізнесу в Україні і світі, з перших вуст дізнатися про останні новини та досягнення у підготовці до Євро-2012, отримати важливу інформацію про інвестиційний фон у країні, про майбутні тендери, які торкаються футбольної тематики. Крім того, програма має за мету висвітлювати аматорський футбольний рух у бізнес-колах, звернути увагу та налаштувати бізнес-структури на сприйняття футболу та всього, що з ним пов’язано, як вигідного та перспективного бізнесу в Україні.

Час виходу програми щопонеділка о 21:35. Ведучий – Ігор Левенштейн, спортивний оглядач видання «Економіческіє ізвєстія».