Персони

Статті

«Дочка фейкова може?»: у Мережі висміюють безглузді виправдання Павелка про інцидент з кубком

Президенту Федерації футболу України Андрій Павелку не вдалося переконливо виправдатися за скандал, який розгорівся навколо трофею Ліги чемпіонів.

2018-05-21 11:52

Президент ФФУ і за сумісництвом народний депутат Андрій Павелко прокоментував скандальні фотографії, на яких його дочки позують біля кубка Ліги чемпіонів. Особливий резонанс викликало фото молодшої дочки президента, яка гралася з трофеєм в автомобілі.

Павелко на став розповідати, як і чому його дочка бавилася з кубком. Замість цього він заявив, що ці новини є фейковими.

«Фейкові новини я не коментую. Видання, які їх публікують, є фейковими й створюються з певною метою. Перед фіналом Ліги чемпіонів це була спеціальна фейкова новина», – заявив журналістам президент ФФУ.

Примітно, що в УЄФА залишилися незадоволеними поневіряннями трофея і зв’язалися з ФФУ для роз’яснення рекомендацій щодо використання кубка Ліги чемпіонів.

Тим часом українці з іронією відреагували на спробу Павелка уникнути відповідальності за шокуюче поводження з престижним трофеєм.

«Дочка фейкова може?», «Він почув слово «фейковий», але не знає, що воно значить?», «Фейкові новини, фейковий президент (по блату), фейковий кубок (дублікат), фейкова дочка (позашлюбна)», «Той випадок, коли борода мізків не додає «, Що саме було несправжнім? Фото? Кубок? Або дочка фейкова? Воно хоч розуміє значення слів, які використовує?», – пишуть інтернет-користувачі.

Нагадаємо, президент ФФУ Андрій Павелко «віддав» Кубок Ліги чемпіонів своїй дочці Лізі Чаус. Відповідне фото опубліковано в одному з пабліків Facebook.

«Коли бюджет Федерації Футболу вважаєш своєю власною кишенею, то чому не вважати кубок Ліги чемпіонів іграшкою для коханої доньки?», – пише автор публікації.

Також, якщо придивитися, в кубку відбивається Катерина Чаус, цивільна дружина голови Федерації футболу.

«І в той час, як кожен футболіст і, вже тим більше футбольний фанат (Ви бачили величезні черги і кількість охорони в ТЦ Гуллівер, що стоять там заради однієї фото…), тільки і може, що мріяти доторкнутися до омріяного кубку, дітки, нехай і не кровні, багатих батьків можуть грати з кубком, як зі звичайною іграшкою. Для пана Павелка немає нічого святого: ні в країні, ні в футболі», – зазначив автор.

За даними джерела, фото зроблено в люксовому Рейндж Ровер пані Чаус.

Korupciya.com