Турніри

ЧС-2018

Збірна України провела відкрите тренування

Майже сім місяців футбольний Київ чекав на побачення із найсильнішими українськими гравцями, зібраними під синьо-жовтим прапором. 

Пресс-служба ФФУ

2017-06-02 22:42

2 червня мрія багатьох столичних вболівальників здійснилася: національна команда України провела відкрите тренування на НСК «Олімпійський» у рамках першого дня збору перед майбутніми поєдинками зі збірними Мальти та Фінляндії.

Тренувальній сесії на смарагдовому газоні головної арени країни передувало офіційне фотографування збірної, а потім футболісти вибили на трибуни сувенірні м’ячі, які дісталися найспритнішим уболівальникам, що зібралися цього вечора на «Олімпійському».

Програма тренувального заняття національної команди була традиційною: футболісти розім’ялися із тренером з фізичної підготовки Іваном Баштовим, а після пробіжки тренерський штаб збірної розділив польових гравців на групи, тоді як голкіпери працювали окремо.

Основний фокус під час тренування був спрямований на виконання різноманітних ігрових вправ, щоб налагодити зв’язки команди на футбольному полі. Виконавши запланований обсяг тренувальних серій, гравці отримали від тренерського штабу тактичні настанови та провели двосторонню гру.

На завершення першого тренування команди на поточному зборі з нетерпінням очікували журналісти, охочі поспілкуватися зі «збірниками», та вболівальники, які прийшли на «Олімпійський» з надіями дістати безцінні автографи чи зробити селфі зі своїми улюбленцями. І не дарма чекали: Іван Петряк, Максим Малишев, Євген Коноплянка, Андрій Пятов, Андрій Ярмоленко, Євген Селезньов та Руслан Маліновський не залишили без уваги шанувальників національної команди.

ffu.org.ua