Турніри

ЧС-2018

Павелко та Шевченко обговорили із Саакашвілі матчі збірної в Одесі

Делегація ФФУ відвідала Одесу, де рішенням виконкому заплановано провести відбірні матчі головної команди країни у відборі до Кубка світу-2018 проти Фінляндії 12 листопада та, у випадку проведення в Україні – проти Косова 9 жовтня. 

По материалам оф. сайта ФФУ

2016-07-18 17:05

Президент ФФУ Андрій Павелко та головний тренер збірної України Андрій Шевченко зустрілися та обговорили із головою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі перші кроки щодо організації прийдешніх подій.

«У нас вже є позитивний досвід співпраці. У минулому році спільними зусиллями ми домоглися проведення в Одесі матчу за Суперкубок, після того як місто протягом року було позбавлене великого футболу через трагічні події 2 травня 2014 року», – розповів на брифінгу для ЗМІ президент ФФУ Андрій Павелко.

Також делегація ФФУ завітала до військових моряків, які є одними з найпалкіших місцевих шанувальників збірної і на знак підтримки під час минулого візиту передали збірній прапор військово-морського флоту України. Військові неабияк зраділи черговій зустрічі, а особливо можливості поспілкуватися із новим головним тренером Андрієм Шевченком. У свою чергу, гості передали захисникам батьківщини квитки на Суперкубок України, футбольні м’ячі та інші подарунки.

ffu.org.ua