Турніри

ЧС-2018

Розпочато продаж квитків на матч Україна – Туреччина

02 вересня 2017 року о 21:45 у м. Харків на ОСК «Металіст» відбудеться матч відбіркового турніру ЧС-2018 між національними збірними командами з футболу України та Туреччини.

Прес-служба ФФУ

2017-08-08 18:11

On-line продаж квитків на матч Україна – Туреччина стартує сьогодні.

Про старт квитків в касах стадіону ОСК «Металіст» буде повідомлено додатково.
 
До уваги вболівальників!
 
Керуючись положеннями постанови Кабінету міністрів України № 92 від 18 лютого 2016 року, з серпня 2016 року Службою безпеки України на території Харківської області встановлено рівень терористичної загрози «жовтий» (імовірна загроза). Такий рівень терористичної загрози, з-поміж іншого, передбачає посилення охорони та перепускного режиму на об’єктах терористичних посягань. А також, беручи до уваги листа від Національної поліції України, щодо вжиття додаткових заходів безпеки під час проведення матчу збірних команд України та Туреччини, Федерацією футболу України передбачено підвищений рівень контролю реалізації квитків та доступу на стадіон ОСК «Металіст».
 
ПРОЦЕДУРА ПРИДБАННЯ КВИТКІВ
 
В КАСАХ СТАДІОНУ ОСК «МЕТАЛІСТ»
 
Для придбання квитка при собі потрібно мати оригінал власного паспорту та ксерокопію паспортів решти осіб (не більше трьох), на яких купуються квитки.
У разі, якщо квитки купуються на особу віком до 16 років, обов’язковим документом для придбання квітка є свідоцтво про народження (оригінал або копія).
Кожен з 4-х квитків буде іменним, тобто на «корінці» квитка буде нанесено ПІБ особи-власника, яка може потрапити за ним на стадіон.
Одна особа може придбати не більше 4-х квитків.
 
УВАГА! Остерігайтесь підробок! З метою захисту квитків, на кожному з них нанесена голограма з логотипом Федерації футболу України.
 
ON-LINE НА САЙТІ E-SPORT.IN.UA
Одна особа в може придбати не більше 4-х квитків.
Для придбання квитків необхідно ввести: ПІБ, серію та номер паспорта, ІПН (за винятком неповнолітніх), номер мобільного телефону та електронну адресу всіх осіб, на яких купуються квитки.
У разі, якщо квитки купуються на особу віком до 16 років, вказуються дані свідоцтва про народження.
Протягом доби система опрацьовуватиме запит, проводячи верифікацію даних покупця.
Через 24 години після замовлення на електронну адресу замовника надійде лінк для оплати замовлення.
Після здійснення процедури оплати – на електронну адресу замовника надійдуть всі іменні електронні квитки для кожної особи окремо.
 
КОЛЕКТИВНІ ЗАМОВЛЕННЯ
 
Заявки на колективі замовлення надсилаються на електронну адресу reception@ffum.com.ua або за факсом: (044) 521-05-13.
Заявка має бути оформлена на офіційному бланку компанії, з зазначенням необхідної кількості квитків відповідної ціни. Доступні цінові категорії: 90, 100, 150, 250, 300, 450 грн.

Зважаючи на те, що квитки іменні, після підтвердження замовлення, впродовж 3-х днів необхідно подати список на отримання квитків в файлі Excel.
Формат списку: прізвища, ім’я, по-батькові, серія та номер паспортів.

ВХІД НА СТАДІОН

УВАГА! Вхід на стадіон розпочнеться з 19:45. Зважаючи на додаткову процедуру контролю, просимо вболівальників, для власної зручності, приходити на стадіон, по можливості, зазделегідь до початку матчу.
 Потрапити на стадіон можна лиже пред’явивши один з наступних документів:

– паспорт громадянина України або іншої країни;
– закордонний паспорт України або іншої країни;
– свідоцтво про народження (для дітей до 16 років) – копія;
– посвідчення водія;
– іменну банківську картку з фотографією;
– інший документ, що посвідчує особу у відповідності до ЗУ «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус».
 
Відповідальні служби стадіону будуть проводити звірку ПІБ на квитку з одним із зазначених вище документів. Потрапити на стадіон може лише особа, дані якої на квитку збігаються з даними в документах, що посвідчують особу.
 
Продавати та передавати квитки будь-яким чином іншим особам заборонено.
 
Квитки обміну та поверненню не підлягають.
 
При втраті або пошкодженні квитка дублікат не видається, а кошти не повертаються.
 
ВАРТІСТЬ КВИТКІВ: 70, 90, 100, 150, 170, 200, 250, 300, 450 грн.
 
Очевидно, що процедура продажу квитків і доступу на стадіон є дещо ускладненою та новою для українських вболівальників. Проте, враховуючи рішення Постанови Кабінету міністрів України та рекомендації Національної поліції України, сподіваємося на Ваше розуміння і дотримання вищезазначених норм, а також – на толерантне ставлення до вболівальників команди-суперниці. Адже, одна з цінностей сучасного футболу – повага! Повага до себе та своїх друзів, до гравців та арбітрів, до гостей матчу. Тож, подаруймо головній команді країни по-справжньому теплу та дружню підтримку!

Вболіваймо гідно! 
Вболіваймо за Україну!

ffu.org.ua