Турніри

ЧС-2018

Збірна України: максимальна концентрація

Збірна України продовжує підготовку до відбірного матчу з командою Туреччини.

Прес-служба ФФУ

2017-08-31 19:24

Відновлювальний характер

Провівши два тренування  в закритому режимі у середу, сьогодні «синьо-жовті» розпочали робочий день з ранкового заняття. Після навантажень фізичного та тактичного характеру, які мали місце у попередніх тренуваннях, цього разу робота мала здебільшого відновлювальний характер. Заняття, зокрема,  включали бігові вправи, гру «у квадрат» та теніс-бол. Усі футболісти займалися з великим бажанням та завзяттям, адже кожне тренування – це шанс довести свого готовність тренерському штабу. Хлопці максимально мобілізовані та сконцентровані на майбутній грі. Додає наснаги той факт, що фактично всі квитки  на матч Україна – Туреччина розпродано і на грі передбачається аншлаг.

У другій половині дня у програмі збірної – відпочинок та теоретичні заняття.

Офіційні медіа-заходи України

Завтра о 18:00 національна команда України проведе передматчеве тренування на полі стадіону «Металіст».  Акредитовані мас-медіа зможуть спостерігати та фільмувати заняття упродовж перших 15 хвилин.  За півгодини до початку тренування, о 17:30,  головний тренер «синьо-жовтих» Андрій Шевченко дасть прес-конференцію разом з одним із гравців збірної.

Прийти завчасно і підтримати збірну

У день матчу, 2 вересня, синоптики обіцяють мінливу хмарність, прогнозуючи під час гри температуру  16-18  градусів тепла. Відтак прохолоду осіннього вечора мають розігріти українські вболівальники, яких на стадіоні «Металіст» чекають вже з 19:00. Прийти заздалегідь необхідно через ретельну систему контрою, адже квитки – іменні, і всі фани зобов’язані мати при собі посвідчення особи.  О 19:30 у чаші арени розпочнеться концертна програма, покликана зробити очікування матчу швидкоплинним. До того ж,  футболісти розраховують на енергетичний заряд від своїм уболівальників вже на передігровій розминці, яка розпочнеться о 21:00. 

Для української «торсиди» ця розминка буде чудовою нагодою, щоби налаштувати камертон потужного вболівання. Адже стартовий свисток арбітра зустрічі, який пролунає о 21:45, має дати початок безупинній хвилі натхнення, енергетики та взаємної підтримки, що об’єднає серця не лише на стадіоні «Металіст», а в усій країні!

ffu.org.ua