Турніри

ЧС-2018

Збірна України отримала нову форму

У 2017 році збірні команди України з футболу змінять звичне екіпірування на нове від іспанського спортивного бренду Joma. Першою нову форму отримає національна збірна команда України, і вже 24 березня 2017 року у матчі кваліфікації ЧС-2018 проти збірної Хорватії українці гратимуть у новому вбранні.

Прес-служба ФФУ

2017-03-17 11:47

Про нове футбольне екіпірування для українських національних команд стало відомо під час прес-конференції, яка відбулася 17 березня на НСК «Олімпійський» у Києві, за участю керівництва ФФУ та компанії Joma, а також головного тренера національної команди Андрія Шевченка
 
Представлення нового технічного партнера ФФУ розпочалося зі слів президента ФФУ Андрія Павелка, який виокремив соціальну складову угоди національної асоціації з відомим іспанським брендом спортивного одягу. «Ми не просто представляємо технічного спонсора, а партнера, який повністю забезпечить збірні усіх вікових категорій якісною екіпіровкою з унікальним дизайном. Також важливу роль в підписанні контракту мала соціальна складова – протягом 4 років ФФУ буде отримувати для потреб усіх юнацьких команд 18 тисяч якісних м'ячів Joma щороку. Вірю, що у ФФУ і Joma буде чимало спільних проектів для розвитку українського футболу, в тому числі – юнацького», – сказав очільник ФФУ.
 
У свою чергу, генеральний директор компанії Joma, марка якої успішно використовується у 105 країнах світу, Хосе Мануель Лопес висловив сподівання, що всі технології та нововведення бренду в майбутньому сприятимуть досягненню позитивних і високих результатів усіма збірними командами України.
 
За словами віце-президента ФФУ Олега Шкреби, перемовини Федерації з новими потенційними технічними партнерами розпочалися більше року тому, але саме пропозиція Joma виявилася найцікавішою як з фінансової, так з і з соціальної точки зору: «Окрім м'ячів, які ми отримаємо на потреби юнацького футболу, Joma була єдиною компанією, яка пообіцяла зробити унікальний дизайн для екіпірування збірних. Завдяки нашим новим партнерам ми отримали можливість перед кожним ігровим циклом оновлювати вбрання національних команд. Це рішення має бути цікавим як для гравців, так і для вболівальників».
 
Привітав початок співробітництва з іспанським спортивним брендом і Андрій Шевченко, головний тренер головної команди країни, для якої перший серйозний тест у новій ігровій формі відбудеться вже найближчим часом – 24 березня «синьо-жовті» зіграють у матчі відбору світової першості 2018 року із командою Хорватії у Загребі. «У Хорватії ми перевіримо екіпірування на міцність. Подивимося, чи будуть шви тріщати, чи ні. Сподіваємося, що нова форма витримає цей іспит», – пожартував керманич збірної.
 
Андрій Павелко отримав з рук Хосе Мануеля Лопеса символічний подарунок – нову ігрову футболку збірної із 12-м номером. Не залишились без презентів і гості з Піренеїв – вимпел ФФУ та вишиванка займуть почесне місце у штаб-квартирі іспанського виробника спортивного одягу.
 
Після завершення презентації усі присутні гості та журналісти завітали до роздягальні збірної України, отримавши можливість на власні очі побачити новий ексклюзивний одяг вітчизняних футбольних національних команд.

 

ffu.org.ua