Турніри

ЧС-2022

Бєсєдін та Циганков не допоможуть збірній України

Головний тренер національної збірної України Андрій Шевченко довикликав до складу команди, яка готуватиметься до старту відбору ЧС-2022, нападника СК «Дніпро-1» Артема Довбика.

2021-03-21 16:15



Свого часу Артем уже отримував запрошення до національної команди, зокрема, перед матчами відбору до чемпіонату світу-2018, однак нагоди дебютувати у складі збірної поки не мав.

Причина, у зв’язку з якою тренеру синьо-жовтих довелося здійснити додатковий виклик, – м’язові ушкодження динамівців Артема Бєсєдіна та Віктора Циганкова, через які ці гравці не зможуть допомогти збірній у березневих матчах.

Також стало відомо, що не відновиться до матчів із Францією (24 березня, Сен-Дені), Фінляндією (28 березня, Київ) та Казахстаном (31 березня, Київ) і ключовий півзахисник Тарас Степаненко.

Таким чином, з урахуваннях двох гравців, які раніше отримали позитивні ПЛР-тести (Ігор Харатін та Віктор Корнієнко), з раніше оголошеного списку 33-х викликаних гравців випало п'ять виконавців.

Тепер, з урахуванням щойно запрошеного Довбика, у переліку – 29 футболістів, які завтра мають прибути до розташування синьо-жовтих у столичному готелі «Опера».

Вранці усі члени головної команди здадуть ПЛР-тести, а по обіді, після отримання результатів, зберуться разом для підготовки до березневих матчів.

uaf.ua