Турніри

Чемпіонати

Tutto Atalanta – про Малиновського: «Його майбутнє все далі і далі від Бергамо»

2022-08-17 10:48

Кар'єра півзахисника збірної України Руслана Маліновського в «Аталанті» підходить до завершення, стверджує Tutto Atalanta. За інформацією джерела, гравець найближчими днями перейде в інший клуб.

Руслан зрозумів, що в сезоні 2022/23 він не буде першою опцією Джан П'єро Гасперіні на своїй позиції. Українець хоче отримати гарантії ігрового часу та більше свободи на полі.

Наразі найактивнішим претендентом на Маліновського є «Ноттінгем Форест», який веде перемовини з «Аталантою» та агентами футболіста. Цікаво, що напередодні з'явилася інформація, що Руслан не хоче переходити в цей клуб, позаяк має привабливіші варіанти в АПЛ та чемпіонаті Франції.

«Майбутнє Маліновського все далі і далі від Бергамо. Його продаж близько», – підсумовує Tutto Atalanta. Відповідно, виїзний матч проти «Сампдорії» в першому турі Серії А 2022/23, ймовірно, стане останнім для Руслана у футболці «Аталанти». Українець вийшов на заміну наприкінці гри і віддав гольову передачу.

За три роки в команді Гасперіні Маліновський зіграв 129 матчів, забив 29 голів і 27 разів асистував партнерам. Його контракт з італійським клубом чинний ще рік, а бергамаски просять за нього 20-22 мільйони євро.