Турніри

Чемпіонати

«Наполі» оголосив про трансфер Сімеоне

2022-08-19 08:59

Неаполітанський «Наполі» в дебютному матчі нового сезону здобув видовищну перемогу в гостях у «Верони» (5:2), а вже перед початком другого туру італійської Серії A забрав зі складу «мастифів» їхнього провідного нападника.

27-річний аргентинський форвард Джованні Сімеоне, син головного тренера мадридського «Атлетико» Дієго Сімеоне, не брав участь у тій грі, вочевидь готуючись до зміни клубної прописки, на що натякали попередні перемовини та медогляд гравця в розташуванні «Партенопеї».

У підсумку, «Наполі» оголосив, що Сімеоне зіграє один сезон в його складі на правах оренди за 3,5 млн євро, після чого клуб матиме зобов’язання викупити його за додаткових 12 млн євро.

Прийдешні дві доби взагалі мають стати щедрими на новини з Неаполя: окрім переходу Сімеоне, «осли» мають завершити медичні обстеження та підписання угоди з Тангі Ндомбеле (оренда + викуп із «Тоттенгема» за 30 млн євро), провести медогляд для Джакомо Распадорі, провести перемовини з «Парі Сен-Жермен» щодо голкіпера Кейлора Наваса, а також домовитись про продаж півзахисника Фабіана Руїса.

У минулому сезоні Джованні Сімеоне забив 17 голів та віддав шість гольових передач за 37 зіграних матчів.

football.ua