Турніри

Чемпіонати

Зінченко дав емоційну обіцянку українцям після перемоги «Манчестер Сіті»

Під час святкування чотириразовий чемпіон Англії загорнув трофей в український прапор.

2022-05-23 00:09

Захисник «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко був особливо емоційним під час нагородження команди чемпіонським трофеєм та золотими медалями.

«Це незабутні емоції для мене, для всіх українців, які зараз потерпають через російську агресію в моїй країні. Я дуже пишаюсь тим, що я українець. Я хотів би одного разу привезти цей титул в Україну, тому що українці заслуговують цього.

Підтримка команди? Це означає для мене все. Я хочу померти за цих людей, за цю підтримку. Дуже ціную те, що вони зробили для мене у цей період, який був найважчим у моєму житті. Я ніколи цього не забуду.

Чесно кажучи, спочатку я навіть не дуже багато думав про футбол через те, що відбувається в моїй країні. Але завдяки підтримці, яку я отримав в цей час, ми це зробили. Ось все, що я можу сказати. Сподіваюсь, що ми продовжимо так само. Цей надзвичайний клуб заслуговує всього», – поділився Зінченко у коментарі Sky Sports.

Під час святкування Зінченко загорнув трофей чемпіонів Англії в український прапор. Для Сашка це вже 10 трофей з «Сіті». За п'ять років він чотири рази став чемпіоном Англії. Зінченко – найтитулованіший українець в історії АПЛ.

football24.ua