Турніри

Глобус

Збірна України отримала дозвіл на проведення передігрового тренування

Наша національна команда, як і було заплановано раніше, сьогодні о 19.00 за київським часом розпочне передматчеве тренування.

2020-11-16 15:23

Щойно надійшла інформація від місцевої влади Люцерна та організаторів матчу Ліги націй УЄФА, що національна команда України може готуватися до передматчевого тренування, яке, як і було заплановано раніше, розпочнеться сьогодні о 19.00 за київським часом.

Збірна виїде на стадіон «Свісспорарена» за годину до тренування і у роздягальні здасть ПЛП-тест, результати якого стануть визначальними для рішення про проведення матчу Ліги націй Швейцарія – Україна.

Перед тренуванням відбудеться прес-конференція головного тренера національної команди Андрія Шевченка в режимі онлайн (початок – о 18.30).

Тим часом троє гравців, викликаних із молодіжної команди – Сергій Булеца, Олександр Назаренко та Георгій Судаков, – отримавши негативні результати своїх ранкових досліджень на наявність коронавірусу, уже вилетіли регулярним рейсом із Києва до Цюриха.

Ситуація з інфікованими гравцями постійно вносить корективи у плани збірної України. Своїм останнім рішенням організатори перенесли ПЛР-тести гравців та передматчеву Зум-прес-конференцію головного тренера збірної України до готелю, де розташувалися синьо-жовті. Про час проведення прес-конференції буде повідомлено додатково.

На офіційне тренування гравці мають прибути на стадіон «Свісспорарена» уже перевдягненими у тренувальну форму й зі своїми бутсами в руках. Нагадаємо, що зазвичай футболісти готуються до офіційного тренування, перевдягаючись у роздягальні стадіону. Цього разу вони лише взують свої бутси перед газоном і розпочнуть розминку, а потім і передігрове заняття.

Тобто це означає, що гравці збірної України сьогодні так і не скористаються роздягальнею на стадіоні, а поїдуть після тренінгу приймати душ до готелю.

uaf.ua