Турніри

Глобус

Новини з табору збірної України: чисті тести та відновлення після Німеччини

Наступний день після гри з Німеччиною синьо-жовті розпочали з ПЛР-тестів, які були останніми на зборі й контрольними перед поєдинком з Іспанією. Одразу поспішаємо повідомити, що результати досліджень – негативні, а це означає, що всі 25 гравців, присутніх у таборі нашої національної команди, допущені до матчу Ліги націй.

Олександр ГЛИВИНСЬКИЙ

2020-10-11 21:00

Увечері збірна провела тренування на полі НТК ім. В. Баннікова. 11 гравців стартового складу поєдинку з Німеччиною виконували фізичні завдання від Андреа Аззаліна, спрямовані на відновлення функціональних кондицій. Разом з іншими хлопцями в цьому занятті брав участь і Руслан Маліновський, який через дискваліфікацію пропустить матч з іспанцями. Розташування збірної Руслан залишить завтра, а сьогодні він ще живе й працює за розкладом головної команди країни.

Після виконання своєї частини роботи вчорашня основа спостерігала за тренуванням решти складу. Збірники відпрацьовували контроль м’яча, гру в пас, виконуючи тактичні завдання тренерського штабу.

Завершили розпорядок дня вечеря та теоретичне заняття, а завтра у збірної України – знову передігровий день: насичена програма жовтневого збору не дає часу для послаблень.

uaf.ua