Турніри

Ліга Європи

Шаран: «Знаємо сильні та слабкі місця «Астри»

Відбулась прес-конференція перед матчем «Астра» (Румунія) – ФК «Олександрія», в якій прийняли участь головний тренер Володимир Шаран та захисник української команди Андрій Гітченко.

Fco.com.ua

2017-07-26 20:20

Володимир Шаран: – Ми дуже ретельно готуємось до матчу. Відверто кажучи, навіть, трошки зачекались його, адже свою підготовку почали ще на навчально-тренувальних зборах. Хоча в чемпіонаті України вже зіграли два матчі, проте головне завдання для нас на даний момент це – Ліга Європи. Ми переглядали матчі за участю «Астри». Знаємо їх сильні та слабкі місця. Це хороша команда з технічними виконавцями. Завтра буде цікавий, на мою думку, матч. Не хочеться робити якісь гучні вирази, проте я налаштовую своїх хлопців на бойову гру.

– Хто завтра не допоможе «Олександрії»?
– В Україні залишились Антон Шендрік та Артем Щедрий, які ще не відновились після пошкоджень. Загалом, до Румунії ми взяли 20 футболістів. Під питанням участь Андрія Цурікова, у якого була мікротравма. Всі інші хлопці готові до гри. Завтра буде цілий день, щоб вирішити питання основного складу.

Андрій Гітченко: – Готуємось до матчу, як до гри в чемпіонаті – ретельно вивчаємо суперника. Хочеться виділити деяких гравців, які ведуть гру «Астри». Це: Іоніта, Каріока та Ле Таллек. Проте, ми готові дати бій.

– Які найсильніші та найслабкіші місця у «Астри»?
– Я вважаю, що стандартні положення є головним козирем румун. Це вони доказали у першому матчі із «Зірою», забивши їм таким чином два голи. А от про слабкі якості не хочеться говорити перед матчем. Краще показати їх на полі.

fco.com.ua