Турніри

Ліга Європи

На Кіпрі обговорюють «Дніпро-1» напередодні зустрічі з АЕКом

2022-08-16 10:09

Український «Дніпро-1» у раунді плей-офф Ліги Європи зустрінеться з кіпрським АЕКом Ларнака. Напередодні матчу преса Кіпру почала оцінювати дніпрян як суперник їхньої команди. 

«Дніпро-1» – це новостворена команда, яка була заснована лише у 2017 році. Вперше вона вийшла до Прем'єр-ліги України у сезоні-2019/20, а у сезоні-2020/21 фінішувала на сьомому місці.

Минулого сезону чемпіонат України був перерваний через війну, і тому учасників єврокубків було оголошено на основі рейтингу, який вони мали до зупинки першості. «Дніпро-1» посів третє місце.

Зірка команди — 25-річний нападник Артем Довбик, який раніше виступав за датський «Мідт'юлланд», і провів за національну збірну України 11 матчів. Також вирізняється український півзахисник Олександр Пихальонок, який двічі грав за збірну України. Доповнює їх лівий бразильський захисник Габріель Бусанелло.

У загальному плані – це команда з кількома перспективними гравцями та великими амбіціями. Звичайно, команда оповита великим знаком питання, як і всі українські команди в нинішньому сезоні, а той факт, що гра в четвер стане першою офіційною для «Дніпра-1» у 2022-му році, тільки збільшує цей знак питання», – підкреслює кіпрське видання Sports 24.

Нагадаємо, перший поєдинок раунду плей-офф Ліги Європи між «Дніпром-1» та АЕКом Ларнака відбудеться 18 серпня у Кошиці. Початок зустрічі о 21.00 за київським часом.

zbirna.com