Турніри

Ліга Європи

Хацкевич: «Я подякував гравцям за цю Лігу Європи»

Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич прокоментував матч-відповідь проти «Челсі» у Києві.

Fcdynamo.kiev.ua

2019-03-14 22:56

– Олександре Миколайовичу, що б ви змінили, якби у вас була можливість повернутися назад на 2 години?
– Якби була можливість витягнути трошки іншого суперника на жеребкуванні – було б чудово. У нас сьогодні не було великого вибору складу. По грі сьогоднішній важко щось сказати, адже зрозуміло, що ми всі засмучені – тренери, футболісти, вболівальники.

Ми почали виступити в Лізі Європи в кінці серпня з плей-оф. Ліга Європи – це зараз наш рівень. І коли нам трапилася команда рівня Ліги чемпіонів – ми побачили, що є дуже велика різниця в класі. Я хлопцям подякував за всі матчі у турнірі, для них це неоціненний досвід.

У нашому чемпіонаті з наших гравців роблять зірок. Вони все це читають, хоча насправді мабуть розуміють, що це не так. Очевидно, що нам десь не вистачило людського ресурсу – травми, картки. Ми могли трошки краще виступити, будь усі здорові. Але важко вимагати більшого від цих гравців.

– Зрозуміло, що це важка поразка. Можливо будуть говорити про вашу відставку. У вас є відчуття, що ви дали команді все, що могли? Чи будете продовжувати роботу з командою?
– Це питання ми тут з вами точно не будемо обговорювати.

– Чи знаєте ви, що це була найбільша поразка «Динамо» в єврокубках – 0:5. І як вам сьогодні гра Гармаша?
– Гармаш забив двічі, але були зафіксовані офсайди. Клас є клас. Не хотілося програвати, але ми бачили навіть по Лізі чемпіонів – яка велика різниця між просто хорошими командами і топовими командами. Думаю, що з усіх поразок можна винести щось хороше. Немає команд, які не програють. Ми не хотіли програти з таким рахунком, але що сталося, те сталося…

fcdynamo.kiev.ua