Турніри

Ліга чемпіонів

«Динамо» в Польщі: прощання з Унеювом та переїзд до Лодзя

2022-08-14 11:51

У суботу, 13 серпня, київське «Динамо» попрощалося з містечком Унеюв, де базувалося останнім часом, із вдячністю всім людям та особисто меру Юзефу Качмареку. У цьому місті наша команда ні в чому не потребувала та почувалася комфортно, працюючи в чудових умовах.

Після сніданку динамівці вирушили до Лодзя, де перебуватимуть на фінальній стадії підготовки до матчів із «Бенфікою» в раунді плей-оф Ліги чемпіонів. Після години їзди на клубному автобусі «біло-сині» прибули на місце та розташувалися в тому ж самому готелі, що й попередні рази. Отримавши час на перепочинок, ввечері команда зібралася на тренування.

Зазначимо, що футболісти перебувають у чудовому, бойовому настрої. Запал бадьорості та мотивації зашкалює, оскільки всі розуміють, що залишився останній крок на шляху до групового етапу найпрестижнішого клубного турніру Європи, який хочеться подарувати своїй Батьківщині та своєму народу. У колективі хлопці обговорюють, що ці матчі будуть заради наших Героїв, тому підготуватися до них потрібно дуже відповідально та працювати на совість.

Власне, саме тренування розпочалося з невеликої пробіжки, продовжилася якісною функціональною розминкою. Після цього гравцям була запропонована серія квадратів на час – це ледь не найкраща вправа на тренування швидкості, техніки, точності, швидкості прийняття рішень та витривалості.

Продовжилося заняття серією бігу з прискоренням, потім «біло-сині» відпрацювали запропоновані тренерським штабом вправи на контроль м’яча та швидкість передач. А після серії тактичних дій почалося відпрацювання ударів по воротах та дій в атаці, що є найкращою та найефективнішою вправою в тому числі для воротарів.

Після насиченого тренування на футболістів чекало відновлення в готелі, щоб наступного дня повними сил знову стати до роботи.

fcdynamo.com