Турніри

Молодь

Сборная Украины (U-16) стала победителем на турнире в Сербии

2018-05-25 13:58

Юнацька збірна України (футболісти не старші 2002 року народження) перемогла на міжнародному турнірі Миляна Милянича, що проходив у Сербії. Саме в господарів команда Володимира Єзерського виграла у вирішальному матчі.

Рахунок на 70-й хвилині відкрили серби. Однак за дві хвилини півзахисник «Дніпра» Валентин Рубчинський відновив рівновагу. 1:1. Усе вирішувалося в серії післяматчевих пенальті, в якій синьо-жовті перемогли – 5:3.

Відзначимо, що кращим гравцем турніру було визнано нападника «Динамо» Владислава Ваната.

Міжнародний турнір Миляна Милянича. Фінал
Україна (U-16) – Сербія (U-16) – 1:1 (по пен. 5:3)
Голи:
Рубчинський (72) – ??? (70).
Україна (U-16): Нещерет, Вівчаренко, Емере (Кузик, 68), Скорко (Егбуджуо, 50), Забарний, Судаков, Кобилянський (Глушач, 50), Рязанцев (Близниченко, 50), Гончарук (Ванат, 50), Соловйов (Кулаковський, 68), Ісадченко (Рубчинський, 50).

Турнір у Сербії був одним з етапів підготовки збірної України до офіційних матчів.

Нагадаємо, що на шляху до континентальної першості, фінальна частина якої пройде в Ірландії, українській команді доведеться спочатку зійтися у кваліфікаційних протистояннях з однолітками із Боснії і Герцеговини, Ісландії та Гібралтару. Матчі цієї стадії змагань відбудуться восени поточного року – 10-го, 13-го та 16 жовтня в Боснії і Герцеговині.

До еліт-раунду Євро-2019 потраплять по дві кращі збірні з кожної із 13-ти груп, а також чотири колективи, що посядуть треті місця й матимуть найкращі турнірні показники в зустрічах із топ-парами. Поєдинки еліт-раунду ЧЄ відбудуться в березні, а фінальна частина змагань – у травні 2019 року.

ffu.ua