Турніри

Молодь

U-17: поразка від Франції у другому матчі

Юнацька збірна України, складена з футболістів до 17 років, продовжує виступи у еліт-раунді ЧЄ-2017. Після перемоги над командою Швеції, підопічні Сергія Попова зустрічалися зі збірною Франції, яка в першому матчі поділила очки з господарями еліт-раунуду, командою Австрії.

Прес-служба ФФУ

2017-03-25 18:22

Франція з перших хвилин матчу заволоділа ініціативою, особливу небезпеку біля воріт Лтайфа Дані носили стандартні положення у виконанні французів. Відкрити рахунок у матчі нашим суперникам вдалось на 27-ій хвилині. Наш воротар порушив правила – Какере з пенальті не схибив – 1:0.
 
Відразу по перерві, французи подвоїли свою перевагу – гол на рахунку Піколо. Проте українці не здавалась і через 2 хвилини завдяки голу Олексія Кащука  скоротили відставання знову до 1 м’яча. Цей гол і залишився єдиним для «синьо-жовтих», а от наші суперники зуміли відзначитися ще раз – таким чином 3:1 на користь французів.
 
28-го числа на нашу збірну чекає останній поєдинок проти господарів еліт-раунду – австрійців.
 
Еліт-раунд ЧЄ-2017
 
ФРАНЦІЯ U-17 – УКРАЇНА U-17 – 3: 1
Голи:Какере (27, пен),  Піколо (43),  Геббелс (73)  Кащук (45).
Франція: Кремілье, Колле, Біанда, Гомес (Пау, 77), Адлі (Гоірі, 55), Чоемі, Какере, Кередан, Мфомо, Піколо (Геббелс, 68), Пелмард.
Україна: Лтайф – Дмитрук, Снурніцин, Харжевскій, Слива – Приходько – Кащук, Ісаєнко (Волошин, 41), Ващишин (Білошевскій, 61), Цітаішвілі (Мащенко, 50) – Супряга.

ffu.org.ua