Турніри

Молодь

Два голи Кузика, два сейви Суркіса. «Динамо» U16 – переможець першого дня благодійного турніру в Барселоні

2022-06-09 13:59

 

Команда київського «Динамо» U16 (гравці 2006 року народження) проведе найближчі два тижні в Барселоні.

Скориставшись запрошенням футбольної академії «Марсет», кияни отримали можливість провести в Іспанії тренувальний збір і товариські матчі. Проживання та харчування юних динамівців повністю забезпечує приймаюча сторона, за що ФК «Динамо» Київ висловлює вдячність академії «Марсет».

Під час перебування команди в Барселоні динамівці стали учасниками двох благодійних турнірів-тріумвіратів «Українці з нами» («Ukrainians With Us»), перший із яких відбувся 8 червня.

Перший день турніру являв собою груповий етап, в рамках якого між собою зіграли три команди – «Динамо», «Барселона» та «Марсет», складені з футболістів 2006 року народження. Згідно регламенту, за перемогу в кожному матчі командам нараховувалося по три очки, а за нічию – 2 бали. Після кожної гри, яка тривала 40 хвилин без перерви, незалежно від її результату, проводилася серія пенальті, успіх в якій дарував ще одне очко. Для перемоги у турнірі необхідно було набрати найбільшу кількість балів.

У першому турі підопічні Олексія Дроценка та Павла Чередніченка зустрілися з господарями – «Марсетом». Домінуючи на полі та створивши велику кількість гольових нагод, «Динамо» втілило ігрову перевагу в забитий м'яч – відзначився Любомир Кузик, який вийшов у цьому матчі на заміну. Суперники мали шанси, аби відігратися, однак двічі на користь динамівців зіграла поперечина. Мінімально вигравши в основний час матчу, «біло-сині» обіграли суперників і у післяматчевій серії пенальті з рахунком 3:2 (обидві команди виконували по три удари з 11-метрової позначки).

«Динамо» – «Марсет» – 1:0
Гол:
 Кузик
Склад «Динамо»: Микитенко – Кузьменко, Захарченко, Скочеляс, Мариновський – Хмельовський, Калин, Чубов - Шевченко, Задорожний – Лобко.



fcdynamo.com