Турніри

Молодь

Миколенко: «Хацкевич часто цитирует слова Лобановского перед важными матчами»

2018-05-30 16:12

Захисник київського «Динамо» Віталій Миколенко, який у свій День народження провів матч за юнацьку збірну України U-19 на міжнародному турнірі пам’яті Валерія Лобановського, прокоментував гру з Ізраїлем U-21, яка завершилася поразкою «синьо-жовтих» з рахунком 0:1.

– Програли тому, що ми грали без необхідної агресії. Було кілька моментів, однак не вдалося їх реалізувати. Здавалося, що наша команда грає розслаблено. Напевно, всі хочуть у відпустку.

Різниця у віці з суперниками? Тренери кажуть, що на цьому етапі становлення вже немає різниці у віці. Потрібно показувати результат і не звертати увагу на те, чи 96-го року народження футболісти, як команда нашого суперника, чи 99-го року, як ми.

Звісно, якби це було можливо, я би хотів пограти під керівництвом Валерія Лобановського. Цього хотів би кожен футболіст, який ставить перед собою високі цілі. Однак я думаю мені було б дуже важко. Як відомо, не всі витримували його навантаження. Навіть зараз Олександр Хацкевич часто цитує слова Лобановського перед важливими матчами. І це дуже мотивує та налаштовує команду.

Відзначимо, що матч за третє місце Україна U-19 – Греція U-21 відбудеться у четвер, 31 травня, о 18:00 на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського.

fcdynamo.kiev.ua