Україна

Калейдоскоп

Звернення Федерації футболу Києва до КДК ФФУ

З метою захисту законних прав та інтересів ФФУ та її членів і для з’ясування всіх обставин залучення офшорної компанії при закупівлі обладнання та сировини для заводу ТОВ «ФФУ Продакшн», Виконком ФФК вважає за доцільне звернутися до КДК ФФУ, а за необхідності і до правоохоронних органів, що не суперечить діючому законодавству України та положенням Статуту ФФУ, для проведення повного розслідування, з метою підтвердження або спростування фактів, які наведено в матеріалах журналістських розслідувань щодо можливої безпідставної розтрати коштів.

2018-11-06 20:20

ФФК також звертає увагу членів КДК ФФУ на те, що на протязі майже восьми місяців ФФК не отримала від КДК ФФУ відповіді (рішення) на заяву-скаргу від 16.03.2018 р., по якій, ще 13 квітня 2018 року, національною федерацією було відкрито провадження у справі «Про заяву ФФК стосовно призупинення надання ФФУ безповоротної фінансової допомоги».

Затримка розгляду заяви-скарги призвела до того, що станом на сьогодні, ФФК безпідставно недоотримала від ФФУ вже 600 тис. грн. на свою статутну діяльність, які конче потрібні і мають бути спрямовані, в першу чергу, на розвиток дитячо-юнацького та жіночого футболу. При цьому жодних повідомлень від ФФУ, щодо призупинення такого фінансування рішенням Конгресу чи Виконкому ФФУ, на протязі року ФФК не отримувала…

Повний текст заяви

ffk.kiev.ua