Україна

Калейдоскоп

Євро-2023 (U-21): у Словаччині прокоментували вибір домашньої арени для стикового матчу з командою України

2022-08-12 12:20

Асистент головного тренера молодіжної збірної Словаччини Тібор Голян прокоментував вибір місця проведення домашнього матчу плей-офф відбору Євро-2023 (U-21) з Україною. 

Згідно з результатами жеребкування плей-офф кваліфікації Євро-2023 (U-21) підопічні Руслана Ротаня зустрінуться з командою Словаччини. Поєдинки пройдуть 23-го та 27 вересня поточного року. Перший матч проти словаків наша команда зіграє на виїзді – у Жиліні, на стадіоні «Под Дубньом».

Помічник головного тренера збірної Словаччини U-21 Тібор Голян в інтерв'ю офіційному сайту національної футбольної асоціації пояснив такий вибір домашньої арени: «З огляду на те, що ми граємо в матчі-відповіді проти України в місті Бельсько-Бяла, ми зупинилися на Жиліні з точки зору логістики, організації, транспорту та відстані. У березні ми проводили на цьому стадіоні відбірні поєдинки проти Північної Ірландії та Іспанії. Організаційно все пройшло без проблем, а люди масово прийшли підтримати нас. Наприклад, на грі з іспанцями на трибунах було понад 3 тисячі вболівальників. Ми віримо, що вони будуть на стадіоні й у вересні й допоможуть нам забезпечити комфортну перевагу перед виїзним поєдинком».

Нагадаємо, що українці номінально домашній поєдинок проведуть у польському місті Бельсько-Бяла на Муніципальному стадіоні. Час початку зустрічей визначиться пізніше.

uaf.ua