Україна

Калейдоскоп

Федерація футболу м. Києва: «УАФ продовжує практику дискримінації повноправної громадської столичної футбольної організації»

Офіційна заява ФФК: про виділення м`ячів футбольним осередкам м. Києва. 

2020-03-12 11:47

До відома футбольних осередків
м. Києва – членів ГС ФФК

Шановні колеги!

Доводимо до вашого відома, що Виконавчий комітет Громадської спілки «Українська асоціація футболу»  (далі УАФ) своїм протоколом №13, від 16 грудня 2019 року, прийняв рішення про виділення на 2020 рік по 500 м’ячів для масового та дитячо-юнацького футболу всім регіональним федераціям.

При цьому окремим пунктом у вказаному документі записано, що розподілом м’ячів у м. Києві буде займатися спеціально створена комісія УАФ під керівництвом Першого віце-президента Протасова О.В.., оскільки ГС «Федерація футболу м. Києва» ніби то не має статусу регіональної федерації.

Тобто, саме ця спеціально створена комісія УАФ буде вирішувати – кому і скільки дати м’ячів у м. Києві, що в черговий раз  засвідчує відверту зневагу УАФ до керівництва ФФК та її членів, продовження практики дискримінації повноправної громадської столичної футбольної організації, безпідставно перешкоджаючи її нормальній роботі.

Разом з цим, Федерація футболу м. Києва направила до УАФ лист в якому повідомила про те, що з усіх питань, щодо отримання м’ячів від УАФ, київські футбольні клуби та школи різних форм власності можуть звертатись  до Протасова О.В., додавши при цьому  список із 85 членів нашої Федерації.

Виходячи з викладеного, Федерація футболу м. Києва рекомендує футбольним осередкам міста – членам ГС ФФК підготувати відповідні листи з проханням про виділення м’ячів безпосередньо на ім’я керівника спеціально створеної комісії УАФ для розподілу м’ячів у м. Києві Протасова О.В.  та направити їх до ГС ФФК, які в свою чергу  будуть централізовано передані до УАФ. 

Просимо зазначені листи  надати до ГС ФФК у термін до 20 березня  2020 року.

Адміністрація ГС ФФК

Ffk.kiev.ua