Україна

Калейдоскоп

Павелко побував із робочим візитом в Івано-Франківську

У п’ятницю, 13 листопада, до Івано-Франківська приїхав президент Федерації футболу України Андрій Павелко. На базі спортивного комплексу НФК «Ураган», що в мікрорайоні «Пасічна», він зустрівся з керівництвом клубу та представниками обласної федерації футболу.

Юрій ГІЛЬШАНСЬКИЙ, report.if.ua

2015-11-13 18:11

Президент ФФУ розповів про майбутню співпрацю з Івано-Франківською федерацією футболу.

«Найголовніше, аби навчально-тренувальний центр, в який заклав капсулу Президент України Петро Порошенко, запрацював вчасно, – каже Павелко. – Далі займатимемося розширенням географії цього тренувального центру для юних футболістів. Зокрема, домовлятимемося з Польщею».

Павелко додає, що робитимуть усе можливе, аби обласна федерація могла проводити турніри найвищого рівня.

Голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук відзначив професійність спорткомплексу НФК «Ураган».

«Керівництво клубу, зокрема, Олександр Бубен, – це яскравий приклад людей, які вміють вкладати зароблені гроші в щось корисне, будуючи такі прекрасні тренувальні бази», – каже він.

Командам-учасникам турніру на Кубок президента ФФУ, командам-переможцям міських змагань на призи клубу «Шкіряний м’яч» і вихованцям дитячої Академії НФК «Ураган» вручили квитки на матч Україна – Словенія, а також вболівальницьку атрибутику із символікою збірної.

Новоспечений «Дитячий фан-сектор Національної збірної команди України в Івано-Франківську» відправляється у Львів вже завтра, 14 листопада, де на «Арені Львів» о 19:00 «синьо-жовті» проведуть перший матч плей-офф за вихід на Євро-2016.

report.if.ua