Україна

Калейдоскоп

«Динамо»: підтримуємо і цінуємо наших Героїв!

На календарний матч УПЛ проти «Сталі» футболісти «Динамо» та діти, які вивели їх на поле, вийшли в футболках із закликом в підтримку українських військових, які захищають нині цілісність і суверенітет країни на її східних рубежах.

Fcdynamo.kiev.ua

2017-11-27 09:10

«Динамо» одним із перших з українських клубів приєдналося до ініціативи Федерації футболу учасників АТО, висловивши свою всебічну підтримку учасникам АТО та їх сім'ям. Не залишилися осторонь і інші учасники УПЛ, зараз із 12 її учасників 11 приєдналися до цієї благородної справи, кожен раз нагадуючи, завдяки кому над більшою частиною території України мирне небо, де можна спокійно жити і грати в футбол. Відзначимо, що на домашні матчі «Динамо» на НСК «Олімпійський» гравців на поле виводять діти учасників АТО, одягнені в футболки «Мій тато – Герой».


Футбольний клуб «Динамо» і надалі надаватиме всебічну допомогу українським воїнам, в тому числі підтримуючи ініціативи Федерації футболу учасників АТО. Нагадаємо, в жовтні цього року на стадіоні «Динамо» та НТБ «Чапаївка» відбулися завершальні матчі всеукраїнського турніру Кубок Героїв АТО, а участь в церемонії нагородження переможців взяли президент клубу Ігор Суркіс, головний тренер Олександр Хацкевич і гравці команди, а в листопаді перша команда «Динамо» провела товариський матч з переможцем Кубка Героїв АТО – ФК «Президентський полк».

fcdynamo.kiev.ua