Україна

Калейдоскоп

Чемпионат по футболу среди команд Лиги участников АТО получил официальный статус

Організатор єдиного всеукраїнського чемпіонату серед учасників АТО – Федерація футболу учасників АТО.

Ukrinform.ua

2018-04-05 16:03

Міністерство молоді та спорту України надало Федерації футболу учасників АТО офіційний статус на проведення єдиного чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО. Про це повідомив голова ФФУ АТО Руслан Руденко.

«Нарешті на четвертому році проведення Всеукраїнської футбольної Ліги учасників АТО на Кубок героїв АТО Федерація футболу учасників АТО отримала визнання і від Міністерства молоді та спорту України. Це важлива подія у спортивному житті учасників бойових дій, захисників України.

Офіційний статус надасть можливість кожній команді чемпіонату отримувати в правовому полі адресну допомогу від місцевих органів державної влади. Це дуже важливо, адже весь цей час самі учасники АТО за власний рахунок вирішували питання з переїздом команд, харчуванням, проживанням тощо.

Організатор єдиного всеукраїнського чемпіонату серед учасників АТО – Федерація футболу учасників АТО. Організатори не збираються зупинятися на досягнутому, адже Всеукраїнська футбольна Ліга учасників АТО це в першу чергу реабілітація учасників бойових дій. Тільки об'єднання і взаємодопомога кожного учасника АТО є пріоритетним завданням ФФУ АТО», – розповів Руденко.

На сьогодні Федерація футболу учасників АТО об'єднує в своїх лавах більше півтори тисячі учасників АТО. Щороку кількість учасників постійно збільшується.

Нагадаємо, 31 березня у Вишневому, на стадіоні «Центральний», розпочався новий сезон Відкритого чемпіонату з футболу серед команд Ліги учасників АТО на Кубок героїв АТО.

ukrinform.ua