Україна

Калейдоскоп

Про державну реєстрацію Громадської спілки «Федерація футболу м. Києва»

Доводимо до відома футбольної громади м. Києва про те, що Головним територіальним Управлінням юстиції у м. Києві, як органом державної реєстрації, було проаналізовано підсумкові документи Позачергової Конференції ГО «Федерація футболу м. Києва» та Установчих зборів ГС «Федерація футболу м. Києва», та офіційно здійснено державну реєстрацію Громадської Спілки «Федерація футболу м. Києва». 

Ffk.kiev.ua

2017-12-14 21:53

Про це внесено відповідний запис за № 1 073 145 0000 035796 від 11.12.2017 р. до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань Міністерства юстиції України.
 
Окрім того інформуємо про наступне:
 
за результатами перевірки Пенсійним Фондом України та Державною фіскальною службою України, будь-яких зауважень щодо статутної діяльності Федерації не виявлено.

Протокол засідання делегатів Позачергової конференції Громадської організації «Федерація футболу м. Києва» та Установчих зборів Громадської спілки «Федерація футболу м. Києва» від 1 грудня 2017 року, у визначений Статутом термін, було направлено кожному колективному члену Федерації.

ffk.kiev.ua