Україна

Калейдоскоп

Баранка: «Всі журналісти зможуть відвідувати засідання Комітету з етики й чесної гри»

Голова Комітету з етики й чесної гри розповів про останні кадрові зміни в Комітеті, які затвердив Виконком ФФУ.

Прес-служба ФФУ

2017-06-21 15:11

Шановні ЗМІ, шановні друзі-журналісти,

Як вже вам відомо, Виконавчий комітет ФФУ затвердив зміни до складу Комітету з етики і чесної гри. Шість членів Комітету було виключено, двох додано та одне місце залишилося вакантним.

Це рішення приймалося мною свідомо, з розумінням того, що воно може викликати невдоволення серед українських медіа. Але те, що на перший погляд виглядає обмеженням прозорості в роботі Комітету, насправді є протилежним – наданням можливості взаємодії з Комітетом всім бажаючим.

Запевняю, що у співпраці журналістів з Комітетом нічого не зміниться. Ми зробимо відкритою частину засідань Комітету не лише для окремих, а й для усіх бажаючих журналістів, за умови їх звернення з відповідною заявкою за одну добу до початку засідань. Ми також будемо публікувати наші рішення та реагуватимемо на будь-які повідомлення журналістів.

Я звернувся із проханням про зміни у складі з метою перетворення Комітету на більш професійний організм, що працюватиме постійно та систематично. Ми також плануємо поглиблювати співпрацю з правоохоронними органами.

Коли я вперше запропонував склад Комітету з етики і чесної гри, мені вже було зрозуміло, що потребується певний час для знайдення оптимального механізму роботи, тому не виключено, що відбудуться ще зміни у майбутньому.

Ми працюємо кожного дня для того, аби розвивати український футбол, і я вдячний президентові Андрію Павелку за неймовірну можливість, що він дав мені. У той же час я розумію, що відповідальність за успіх у цій справі, лежить на мені. Тому прийматиму усі необхідні рішення, які вважатиму правильними для досягнення цього успіху.

ffu.org.ua