Україна

Калейдоскоп

ТМ. Александрия – Сепси (Румыния) – 1:1

2018-01-21 08:24


Свій другий спаринг на турецькій землі футбольний клуб «Олександрія» зіграв з командою вищого дивізіону Румунії «Сепсі», яка нині посідає 13 місце в турнірній таблиці Чемпіонату Румунії.

«Олександрія» (1-й тайм): Юрій Паньків, Павло Пашаєв, Владислав Бабогло, Валерій Бондаренко, Андрій Бацула, Андрій Запорожан, Василь Грицук, Дмитро Шастал, Сергій Старенький, і два потенційні новачки. (2-й тайм): Дмитро Рудик,  Павло Пашаєв (Сеоргій Чеботаєв, 59), Андрій Гітченко, Тимур Стецьков, Андрій Цуріков, Олексій Довгий, Вадим Гранчар (Олексій Зінкевич, 63), Артем Полярус, Євген Протасов, Артем Сітало і Віталій Пономар.

Украиїнська команда провела інтенсивне ранкове тренування, тому зі зрозумілих причин діяти в повну потужність в контрольному матчі олександрійцям було нелегко. До того ж, з місця своєї постійної дислокації, готелю Gold City, на матч із «Сепсі» команда вирушила автобусом і подолала відстань у півтори години

Вже в дебюті матчу партнери вивели на ударну позицію одного з потенційних новачків команди, який і вивів олександрійців уперед.

В подальшому гра переважно точилася в центрі поля, з нечастими випадами румун до воріт, які захищав Юрій Паньків. На 12 хвилині він врятував команду від пропущеного м’яча, але нічого не зміг вдіяти після удару румунського гравця на 28 хвилині зустрічі.

Таким чином, рахунок став нічийний – 1:1.

У другому таймі на полі з’явився практично новий склад – з гравців першого тайму на полі залишився тільки Павло Пашаєв.

Команди заграли у більш відкритий футбол - давали грати супернику, та й самі намагалися трактувати свою концепцію гри.

Гра відбувалася на зустрічних курсах. Гравці атаки серйозної загрози воротам суперника не завдавали. У підсумку матч завершився результативною нічиєю 1:1.

Наступний контрольний матч відбудеться теж на виїзді, а гратиме «Александрія» з командою «Жетису», Казахстан.

fco.com.ua