Україна

Калейдоскоп

Павелко: «Чекаємо перемоги на чемпіонаті Європи»

Президент Федерації Футболу України Андрій Павелко під час візиту у Полтаві розповів, на які результати очікує від участі збірної України на Чемпіонаті Європи. Окрім того, Андрій Павелко розповів, як провів своє дитинство у Полтаві.

Poltava.today

2016-04-06 13:38

– Андрію Васильовичу, якого результату очікуєте на Чемпіонаті Європи? Які, власне, цілі поставлені?
– Ми очікуємо на перемогу на чемпіонаті Європи. Завжди потрібно ставити максимальні цілі. Для кожного із наших вболівальників, мабуть, мрія, щоб наша збірна привезла або медалі, або бажано перемогу. У нас великі та серйозні цілі. Найголовніше те, що вперше в історії ми їдемо на фінальну частину через відбірковий тур. Це уже перемога. Сьогодні ми хочемо вийти із групи, вдало зігравши із суперниками. Наразі команда та тренер в хорошому моральному стані. Андрій Шевченко, мені подобається, що проводить нестандартні тренування. Надіємося, що ці зміни підуть на краще.

– Ви сказали, що займалися у басейні «Дельфін». Ви тут у школі навчалися?
– Ні, я приїздив сюди із Дніпропетровська. У нас тут відбувалися збори. 4 чи 5 років поспіль кожне літо я тут проводив, жив тут. Повністю пішки вивчив увесь центр. Мало того, у нас був тренер із культурним сприйняттям, тому ми відвідували і театри, і музеї. Я тут провів майже половину свого дитинства. Полтавщина для мене близька.

poltava.today