Україна

Кубок

Агробизнес – Днепр-1 1:3. Кубок Украины, 1/16 финала

2019-09-25 18:01

У порівнянні з переможним матчем проти «Карпат» в складі дніпрян відбулась достатньо серйозна ротація: тільки чотири виконавці (Лопирьонок, Кравченко, Когут і Назаренко) знову вийшли на поле з перших хвилин, при цьому Логінов, Сніжко і Чичиков взагалі не вирушили до Волочиська, а в центрі оборони на не звичній для себе позиції діяв Батагов.

Гра розпочалася із невеликої розвідки. В стартові 10 хвилин команди обмінялися достатньо гострими ударами, але постріли Зінкевича і Назаренка були трохи неточними. Поступово дніпряни стали діяти більш активно і на 15-й хвилині гри комбінацію, яку на лівому фланзі розпочали Шаповал і Булеца, з вбивчої позиції завершував Когут, проте м’яч пролетів над поперечиною. А далі гру на себе взяв Булеца. Спочатку Сергій метрів з 20-ти пробив у стійку воріт, але, буквально за хвилину, вже наступна спроба півзахисника виявилася вдалою: комбінацію від власного штрафного майданчику розпочав Батагов, продовжив Шаповал, а далі Булеца потужно пробив у нижній кут воріт. Невдовзі рахунок подвоїти міг Коркішко, що втік від захисників на побачення із Панченком, але переграти воротаря йому не вдалося. Продовжував бомбардувати ворота господарів з далекої відстані Когут, проте його ударам не вистачало влучності.

На 32-й хвилині «Агробізнес» провів досить гостру контратаку, в результаті якої Лопирьонок вибивав м’яч з під ноги Семенця, який міг вийти на побачення із Кліщуком, і сфера ледве не влучила у ворота – все обійшлося кутовим. А от дніпряни власний шанс не змарнували: навіс Романюка, і Куліш головою спрямовує м’яч у сітку -2:0 на користь спортклубівців. Пропустивши два голи, кінець першого тайму «Агробізнес» провів активніше, але Кліщук зреагував на небезпечні удари Зінкевича і Слотюка, а перед самим свистком на перерву Зінкевич з лінії воротарського майданчику пробив головою вище воріт.

У другому таймі дніпряни впевнено контролювали події на полі, не дозволяючи супернику якихось вільностей біля власних воріт, при цьому атаки гостей були значно гострішими. Продовжував бити здалеку Когут, але Ігорю так і не вдалося переграти Панченка. А ближче до середини тайму Супряга, який тільки замінив Куліша, розігнав атаку, віддав пас на фланг Назаренку, після прострілу якого Коркішку залишалося спокійно спрямувати м’яч у порожні ворота - 3:0! Після цього все стало остаточно зрозуміло, але гості не заспокоювалися, намагаючись довести справу до справжнього розгрому. На 69-й хвилині Когут ледве не замкнув в падінні подачу зх. кута поля, а в атаці другим темпом вже Супряга пробив головою поруч із стійкою. Далі вже Кобахідзе вийшовши сам на сам із голкіпером навіть обіграв Панченка, але задалеко від себе відпустив м’яч і втратив нагоду для удару.

Тільки після цього господарі зуміли створити кілька моментів, але відмінно діяв Кліщук: спочатку голкіпер спортклубівців забрав м’яч в ногах у Монроя, а невдовзі не дав реалізувати вихід сам на сам Зінчкевичу. Та все ж таки під завісу зустрічі Черенку вдалося таки відіграти один м`яч. Хоча, перед самим фінальним свистком Супряга знову міг зробити рахунок великим, проте його удар на самій лінії воріт прийняв на себе захисник господарів, а той же Черненко мав шанс оформити дубль, але цього разу він не переграв Кліщука з близької відстані.

У підсумку дніпряни здобули більш ніж переконливу перемогу над лідером Першої ліги і впевнено вийшли до наступного раунду Кубку України.

АГРОБІЗНЕС – ДНІПРО-1 – 1:3
Голи: Булеца (20), Куліш (34), Коркішко (65), Черненко (85).
АгробізнесПанченко, Гарсія Кампільо, Палюх, Юхимович, Слотюк, Дідик ( Думанюк, 71), Вергун,  М.Когут (Монрой Алонсо, 54), Зінкевич, Семенюк (Черненко, 65), Семенець.  
Дніпро-1: Кліщук, Романюк, Лопирьонок, Батагов, Шаповал, Кравченко, І.Когут (Бєляєв,71), Булеца, Коркішко, Назаренко (Кобахідзе,67), Куліш (Супряга,63).
Попередження: Гарсія Кампільо (62), Коркішко (79)

scdnipro1.com.ua