Україна

Кубок

Милошевич: «Треба пройти «Металіст»

Торік в 1/8 фіналу Кубка України жереб звів львівські «Карпати» і харківський «Металіст». Зважаючи на боротьбу «жовто-синіх» на кількох фронтах, Мирон Маркевич вирішив пожертвувати Кубком і до Львова бойовий склад «Металіста» не приїхав. Щоправда, «Карпатам» було не легко зламати...

Fckarpaty.lviv.ua

2012-09-28 08:00

...оборону харків’ян – вдалося забити лише раз. Автором переможного м’яча став центральний захисник Іван Милошевич, який вгатив м’яча у сітку з кількох метрів. Як відомо, сербський оборонець довший час змушений був пропустити, у зв’язку з травмою, отриманою у матчі проти запорізького «Металурга».

– Іване, як твоє здоров’я?
Я багато пропустив, довго не грав, але зараз працюю в загальній групі. Коли приєднався до партнерів, то намагався не бити по м’ячу головою, але зараз вже все нормально. Тепер лише Тренер вирішуватиме чи я готовий до гри.

– Коли «Карпати» летіли на матч до Криму, ти грав за молодіжку...
У матчі проти «Буковини» я вийшов під кінець матчу, на 15 хвилин. Трохи відчув поле, м’яч. Все ж травма була неприємна, тому краще повертатися у футбол поступово.

Можливо, тренерський штаб вирішить, що краще мені поки пограти за дубль – як вони скажуть, так і буде.

– Як ти сприйняв жеребкування Кубка України?
Я нічого проти не маю. Завжди цікаво грати проти сильних команд, зокрема і проти «Металіста». Але якщо чесно, то наразі ми про цю гру не думаємо. У нас на носі дуже важливі матчі в чемпіонаті.
Якщо вдасться здобути у цих поєдинках заплановану кількість очок, то до кубкової гри ми підійдемо в доброму настрої і матимемо хороші шанси на прохід в чвертьфінал.

– Пам’ятаєш минулорічну гру?
Звісно! Я ж не часто забиваю. А тут вдалося забити вирішальний, переможний гол. І «Карпати» змогли пройти далі. Я також пам’ятаю, що «Металіст» приїхав без кількох основних гравців, бо вони були перенавантажені. Але думаю, що зараз так не буде. Харків’яни поставляться до цього турніру з більшою увагою і я переконаний, що цьогорічна гра буде зовсім іншою.

– У неділю «Карпати» гратимуть проти «Арсенала». Що скажеш про суперника?
По-перше, скажу, що дві невдачі на виїзді – поразки від донецьких «Шахтаря» і «Металурга» з загальним рахунком 11:0 не повинні нікого вводити в оману. «Арсенал» команда стабільна, і проти неї важко грати, при чому не лише нам.

У складі киян є чимало досвідчених гравців, знаю, що вони хочуть ще раз зіграти у Лізі Європи. Але це їхнє завдання, а наше – перемогти в цьому матчі. Удома нам треба брати три очки.

– Останні три домашні матчі «Карпати» були змушені грати в меншості...
Ніхто не знає, що на нього чекає. Я теж не можу запевнити наших уболівальників, що ця історія не повториться. Футбол непередбачуваний, особливо, якщо гравця вилучають вже на 12-ій хвилині за звичайний фол у центрі поля.

Але можу сказати, що ці матчі багато чому нас навчили і тепер ми будемо грати акуратніше, щоб більше таких проблем не було. Нікому з карпатівців не хочеться грати в меншості – ми на своїй шкірі переконалися наскільки це важко.

fckarpaty.lviv.ua