Україна

Перша ліга

ФК «Епіцентр» представив 11 нових футболістів

2022-08-14 13:46

Кам’янець-Подільський футбольний клуб «Епіцентр», який донедавна представляв Дунаївці, уклав угоди із 11 новими гравцями. Про це повідомив директор клубу Володимир Ігнатьєв.

«Усі вони були на перегляді в нашій команді, – сказав він. – Ми ж під час двох етапів підготовки до нового чемпіонату переглянули багатьох. Та зупинили свій вибір, звісно, не на всіх. Селекційну роботу не зупиняємо, а тому вже під час третіх зборів також шукатимемо підсилення для нас».

Отож, хто вже став гравцем ФК «Епіцентр»? Одразу п’ятеро вже екс-футболістів луцької «Волині» у новій першості в Першій лізі гратимуть за кам’янчан. Це брати Крістіни – захисник Владислав та півзахисник Станіслав, захисник Владислав Мороз, півзахисники Микола Миронюк та Олександр Чепелюк.

Має «Епіцентр» і нових нападників. Зокрема, Юрія Глущука з донецького «Олімпіка» та Руслана Буряка, найкращого бомбардира чемпіонату Хмельницької області 2021 року, який взимку перейшов з теофіпольської «Іскри» до хмельницького «Поділля». Але, як відомо, через повномасштабне вторгнення чемпіонат України не дограли, а тому Буряк не зміг дебютувати за «Поділля». Із черкаського «ЛНЗ» перейшов форвард Тарас Пучковський, який в 2019 році відчув Першу лігу, коли виступав за київську «Оболонь».

Із мукачівського «Мункача» гравцями «Епіцентру» стали півзахисники Сергій Стень (у сезоні-2019/20 виступав за львівські «Карпати» в Другій лізі) та Степан Григоращук. Підписали кам’янчани угоду і з уже екс-оборонцем «ВПК-Агро» Дмитром Шевченком.

Нагадаємо, минулого сезону «Епіцентр» виступав у групі «А» Другої ліги, в якій на зимову перерву пішов на п’ятому місці. Але через вторгнення Росії 24 лютого 2022 року чемпіонат України команди так і не дограли. У новому сезоні команда виступатиме в Першій лізі.

ye.ua