Україна

Перша ліга

Слободян залишає «Оболонь»

Глава Професіональної футбольної ліги Мілетій Бальчос повідомив, що на гру 19-го туру першості України до Чернівців київська «Оболонь» їде, але без Олександра Слободяна, який офіційно повідомив, що складає зобов’язання президента столичного клубу.

«Український футбол»

2012-11-09 09:00

– Отримали від столичного клубу лист, у якому повідомляється про те, що команда виїжджає на календарну зустріч з «Буковиною», – почав розмову Мілетій Володимирович. – Зокрема, повідомляється, в якій формі гратиме команда. Тобто витримані всі процедури стосовно регламенту.

– Наскільки відповідає дійсності інформація про те, що терміни спонсорської угоди між ФК «Оболонь» та її головним інвестором – АТ «Оболонь» – вичерпані?
– Днями отримали від президента (на громадських засадах) «Оболоні» Олександра Слободяна офіційного листа, датованого від 5 листопада 2012 року. Відповідаючи на ваше запитання, процитую з нього один пункт: «Не маючи підстав для перерахування коштів, і в силу закінчення контракту з футбольним клубом, АТ «Оболонь» не може нести відповідальність за громадську організацію ФК «Оболонь». А я складаю свої зобов’язання президента на громадських засадах». Від себе особисто поки що мені додати нічого.

ukrfootball.in.ua