Україна

Перша ліга

ТМ. Волынь – Сандеция – 2:2

2018-07-01 08:58

На відміну від матчу проти «Арсенала», цього разу гравці «Волині» стартову активність перенесли на другу десятихвилинку гри. Удар з-за меж штрафного майданчика від Олега Герасимюка «потягнув» голкіпер польських гостей, а після пострілу Володимира Коробки, який вдало зіграв на підбиранні, м’яч пройшов повз верхній кут воріт «Сандеції».

Луцька команда активно атакувала, однак і у суперників іноді виникали гольові можливості, коли відпрацьовувати доводилося Богдану Когуту та захисникам «Волині». Однак з таких вилазок гостей і завершилася голом у наші ворота під кінець першого тайму – гравець «Сандеції» з меж карної зони відправив «кулястого» до «дев’ятки» воріт Когута – 0:1. На щастя, підопічні Андрія Тлумака миттєво включилися у гру, та за якусь хвилину зрівняли рахунок. Після атаки «Волині» правим флангом пройшла точна передача до штрафного майданчика на Ігоря Карпенка, а молодий нападник чітко пробив повз голкіпера у ворота. На перерву команди пішли за рахунку 1:1.

У другому таймі на поле знову вийшов повністю змінений склад «Волині». Лучани одразу створили чудову нагоду для взяття воріт, однак удар Хагназарі прийняв на себе захисник, а добивання з гострого кута від Сухомлинова – голкіпер гостей. Утім, правий латераль луцької команди все-таки зробив свою справу в середині тайму, коли увійшов у карну зону та віддав передачу на гравця на перегляді, який рикошетом від захисника вивів «Волинь» уперед – 2:1. Перевага у рахунку протрималася недовго: за декілька хвилин Руслан Марушка перервав з порушенням правил можливий вихід суперника віч-на-віч з Віталієм Недільком та отримав червону картку від арбітра, щоправда, залишився на полі за домовленістю тренерів обох команд. Та розплатою за таке порушення для наших футболістів став гарний гол гостей з цього самого штрафного – 2:2.

До завершення зустрічі команди створили ще по декілька моментів. Зокрема, удар Хагназарі зі штрафного з-під поперечини витягнув голкіпер «Сандеції», а простріл після сміливого рейду Олександра Климця по правому флангу зупинив захисник гостей. Утім, фінальний свисток зафіксував бойову нічию (2:2), якою луцька команда завершила перший тренувальний збір. Уже завтра «Волинь» виїде на другий збір до Закарпаття, де пробуде до 14 липня та зіграє чотири товариські гри.

ТМ. ВОЛИНЬ – Сандеція – 2:2
Голи:
 Карпенко (43), ФНП (67) - ? (42), ? (74).
Волинь (1-й тайм): Когут – Болденков, Горопевшек, Чорноморець – Коробка, Чепурненко, Герасимюк, Цюпа – Кожанов, Карпенко, Яковлєв. (2-й тайм): Неділько – Стасишин, Марушка, Курко – Сухомлинов, ФНП, ФНП, Климець – Марчук, ФНП, Хагназарі. 

fcvolyn.net