Україна

Перша ліга

Будківський: «Буду ставити максимальну задачу – забивати у кожному матчі»

2022-01-19 17:32

Нападник ФК «Полісся» Пилип Будківський поділився своїми першими враженнями від роботи в команді та очікуваннями від виступів за «вовків». Футболіст розповів, що найбільше йому сподобалось в «Поліссі» – це бажання керівництва клубу побудувати серйозну та боєздатну команду.

«В принципі все добре. Я засумував вже за футболом і потрапив в ту команду, де багатьох хлопців знаю. Приємно знаходитись тут і адаптація проходить значно швидше. Тут президент з великими амбіціями, він будує великий проєкт. Є амбіції вийти в Прем’єр-лігу і хочеться, звісно, допомогти команді. Для цього я прийшов і дай бог, щоб в нас це вийшло. З Владом Огірею і з Андрієм Гітченком спілкувались здзвонювались. Вони говорили, що тут все добре, якщо буде пропозиція то можна сміливо погоджуватись», – розповів Пилип Будківський.

На думку форварда, весняна частина Чемпіонату І ліги буде складною, але, за умови докладання максимуму зусиль, ситуацію можна виправити.

«Турнірна таблиця важка, але не сильно. Є два матчі в запасі. Якщо ми зіграємо їх результативно, правильно і позитивно, то, думаю, ми в турнірці піднімемось і будуть у нас шанси потрапити в стикові матчі», – розповідає Будківський.

За словами Пилипа Будківського, він готовий до здорової конкуренції за місце в основному складі.

«Конкуренція в кожній команді є, куди б ти не прийшов. Є один, два, три, чотири нападники, тому це нормально. Є спілкування, всі одне з одним говорять. Це ж командний вид спорту. Хтось грає, хтось – ні, хтось може бути сильнішим. Одне одного лише підтримувати потрібно і виходити на футбольне поле в позитивному настрої», – каже нападник «вовків».

У «Поліссі» Пилип Будківський хоче лише одного – забивати якомога більше.

«Перед собою я буду ставити максимальну задачу – забивати у кожному матчі. Якщо я буду забивати в кожному матчі, то й позитивний результат буде», – розповів Пилип Будківський.

polissyafc.com