Україна

Прем'єр-ліга

ТМ. Зоря – Ракув (Польща) – 2:3

2022-01-28 09:27

Буквально декілька днів залишається до завершення першого тренувального збору «Зорі» у Туреччині. Підготовка «чорно-білих» продовжується, як і спільні тренування луганчан.

Вчора «Зоря» провела зустріч із польським «Ракувом». Гарна комбінація вийшла наприкінці першого таймуі. Владислав Кабаєв взяв гру на себе, залишив ні з чим декілька гравіців «Ракува», віддав на Дмитра Хомченовського, той на Олександра Гладкого, той в дотик на Сергія Булецу, котрий відкрив рахунок на 38-й хвилині – 1:0.

Проте радість була недовгою. Минуло рівно три хвилини і поляки зрівняли рахунок – 1:1. Відзначився Зоран Арсеніч. При цьому рахункові команди пішли на перерву.

Прикра помилка в обороні сталася у «Зорі» на 61-й хвилині і м’яч вдруге влетів у ворота луганчан – 2:1 «Ракув» вийшов уперед, завдяки удару Гутковскіса.

На останніх хвилинах, як здавалося, команда Віктора Скрипника виборола нічию. Браво, Сергій Булеца. Три голи у двох матчах. І дубль сьогодні. Сергій на останніх хвилинах узяв гру на себе і наніс прицільний удар метрів з 16-ти – 2:2!

Проте, нажаль, останнє слово сьогодні було за поляками – 3:2 на 90+3 хвилині. Цей рахунок і став фінальним.

ЗОРЯ – РАКУВ (Польща) – 2:3
Голи:
Булеца (38, 89) – Арсеніч (41), Гутковскіс (61), ? (90+3).
Зоря: Дмитро Мацапура (Антон Жилкін, 62), Сергій Булеца, Олег Данченко (Денис Нагнойний, 60), Денис Фаворов (Даниїл Алефіренко, 54), Олександр Гладкий (Артем Громов, 62), Максим Імереков, Жуніньо (Ахмед Алібеков, 51), Владислав Кабаєв (Раймонд Овусу, 46), Дмитро Хомченовський, Єгор Назарина, Ігор Снурніцин.


zarya-lugansk.com