Україна

Прем'єр-ліга

Костышин: «Не помню, когда мы так еще плохо играли»

2020-07-06 11:51

Головний тренер «Колосу» Руслан Костишин після болючої поразки від «Десни» (1:5) відповів на запитанння пресслужби чернігівського клубу.

– Враження погані, коли програєш 1:5. Не пригадую таких ігор, коли ми так погано грали. Це, мабуть, перша гра, що ми не були схожі на самих себе. Ми програвали часто, але давали супернику бій. Чинилу супротив, десь грали на рівних, створювали моменти. Хоч ми і створювали сьогодні моменти, але «Десна» заставила нас грати у тій манері в якій їй подобається. І в якій ми не можемо з ними грати. «Сіверянам» ми поступаємося у індивідуальній і командній швидкості.

Коли футболісти суперника швидші, то ти нічого з цим не зробиш. Якщо гравці «Барселони» швидші за виконавців «Десни», то футболісти чернігівського клубу швидші, чим мої хлопці.

Ми почали розкриватися, дали простір команді з Чернігова. Звичайно, вони почали цим користуватися бо їх група атаки дуже швидка. Все рівно ми не могли сидіти «вдома», не відкриватися, не атакувати. Вийшла така гра, яка нам не йде в актив. Будемо розбиратися. Мені не сподобалося, як з перших хвилин моя команда увійшла у гру. Особливо – лінія захисту», – сказав Костишин.

footboom.com