Україна

Прем'єр-ліга

Карас: «Суркіси – люди, які врятували «Динамо»

Тренер «Динамо» Еміль Карас розповів в інтерв’ю Sport Arena про знайомство з президентом клубу Ігорем Суркісом і його братом Григорієм.

2022-02-03 17:54

«З Ігорем Суркісом я знайомий, але, якщо чесно, я всього два рази був присутній при розмовах з ним. Був і Ігор Михайлович, і Григорій Михайлович. Але особливо один на один ми не спілкувалися. Просто був присутній. Але я знаю про них з 90-х років, як вони стали президентами. Але особистих бесід не було, – зізнався Карас. – Що знаю про братів Суркісів? Все! Якщо ці люди практично все життя прожили в Динамо. З історій я читав, що клуб був практично на межі банкрутства, зникнення.

Може, я і помиляюся, не знаю точно, але вони ті люди, що допомогли фінансово і надали підтримку. Це частина історії, люди, які, можливо, врятували «Динамо» або допомогли клубу залишатися на рівні топ-клубів Європи та України».

Карас прийшов в «Динамо» в 2020 році в якості асистента головного тренера Мірчі Луческу. Разом з київською командою він виграв чемпіонат, Кубок і Суперкубок України.

sportarena.com