Україна

Прем'єр-ліга

Збори «Шахтаря»: тренувальний режим

2022-08-14 10:53

Ранок для «Шахтаря» розпочався з антропометричних вимірів, далі всі вирушили на поле, де провели інтенсивне тренування. Стартували з розминки та перейшли до відпрацювання ситуацій в атаці й захисті у форматі 3 в 2, а також окремо вправлялися над виходом із оборони. Зауважимо, що всі футболісти, зокрема й Лассіна Траоре, займалися у загальній групі.

Вечірнє заняття стартувало з гри в «ручний м’яч», потім приділили увагу комбінаційним вправам та роботі над завершенням атаки, а у фінальній фазі провели двосторонку. Головний тренер «оранжево-чорних» Ігор Йовичевич явно був задоволений командою і неодноразово повторював: «Так, це гарний футбол!»

15 серпня «Шахтар» проведе два благодійні матчі Shakhtar Global Tour for Peace із саудівським «Аль-Фатехом». Початок о 12:00 та 19:00 за київським часом.

Кошти від реалізації квитків і реклами спрямують на придбання всього необхідного для захисників України, українських громадян та дітей, які постраждали від війни. За 5 благодійних матчів, зіграних навесні, було зібрано 13,2 мільйона гривень.

shakhtar.com