Україна

Прем'єр-ліга

Де Дзербі розірвав контракт із «Шахтарем»

Головний тренер донецького «Шахтаря» Роберто Де Дзербі розірвав контракт із українським клубом, повідомляє відомий італійський журналіст Джанлука Ді Марціо.

«Футбольний клуб»

2022-07-07 10:40

Зазначимо, що угода 43-річного фахівця з гірниками була розрахована до літа 2023-го. Італієць очолив команду рік тому, змінивши на цій посаді португальця Луїша Каштру.

Під керівництвом екс-коуча «Сассуоло» донеччани фінішували на першому місці у достроково завершеному чемпіонаті-2021/22, що надало їм змогу стартувати в Лізі чемпіонів із групового етапу, а також виграли Суперкубок України.

Про свій можливий відхід із «Шахтаря» Де Дзербі заявив ще на початку травня. У тренера є пропозиції від кількох клубів із Італії, також повідомлялося про інтерес із боку турецьких «Галатасарая» та «Фенербахче».

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, новим головним тренером гірників має стати наставник «Дніпра-1» Ігор Йовичевич. Питання з цим призначенням уже, мабуть, вирішене, оскільки підготовку до нового сезону дніпровська команда розпочала без хорватського фахівця.

footclub.com.ua