Україна

Прем'єр-ліга

«Металіст 1925» залишили сім гравців

2022-07-02 09:57

«Металіст 1925» залишають сім футболістів. Напередодні контракти з клубом закінчилися у захисників Сергія Ченбая та Віталія Єрмакова, півзахисників Антона Савіна, Максима Задераки та Юрія Батюшина. У Дмитра Криськіва закінчився термін орендної угоди, а з оборонцем Амаром Квакічем розірвали угоду за згодою сторін. Про це інформує пресслужба харківського клубу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через війну в Україні «Металіст 1925» залишили легіонери грузин Соломон Кверквелія та бразильці Дерек і Марлісон.

З Кверквелією розірвали угоду за згодою сторін. Весняну частину сезону він провів у Вищій лізі чемпіонату Грузії, виступаючи у складі клубу «Гагра».

Навесні призупинив контракт з клубом і бразилець Дерек, який далі виступав у складі бразильського «Шапакоенсе», а забиті голи присвячував Україні, Харкову та «Металісту 1925». Зараз термін його угоди з «Металістом 1925» скінчився.

Орендна угода Марілсона з «Металістом 1925» була призупинена також через війну. Він повернувся до клубу, якому належав його контракт – «Фігейренсе». Також присвячував голи Україні, Харкову, «Металісту 1925».

Ще один бразилець – Фабіньо до кінця листопада гратиме в оренді у складі бразильського клубу «Понте Прета».

footboom.com