Україна

Прем'єр-ліга

Сидорчук: «Будут эмоции, будет интересная игра»

2017-04-21 11:23

Півзахисник «Динамо» Сергій Сидорчук поділився своїми очікуваннями від домашнього матчу з «Шахтарем».

– Наступного дня після матчу із «Зорею» в нас було відновлення на базі. Хоча тренерський штаб дозволив проходити процедури за бажанням, приїхало багато футболістів, сходили до сауни, басейну. А в неділю отримали повний вихідний. Цього дня відзначали велике свято – Великдень, вважаю його сімейним, тому, як і належить, провів день із рідними та близькими. З’їздили до церкви, а залишок дня були вдома. А з початку тижня вже почали цілеспрямовану підготовку до майбутнього матчу з «Шахтарем».

– Який настрій у колективі та моральний стан футболістів?
– Хоча ми відстаємо на 11 очок, упевнений, це жодним чином не позначиться на настрої перед матчем. «Шахтар» для нас – принциповий суперник, так само, як і ми для них, тож не думаю, що перед матчем або під час нього хтось буде дивитися до турнірної таблиці. Не знаю, який настрій у суперників, але ми підходимо до гри в хорошому настрої та в бойовому налаштуванні. Останнім часом нам вдається показувати непогану гру та досягати результату, сподіваємося, так буде тривати й надалі.

– Останнім часом «Динамо» проводить свої матчі по п'ятницях – це зручно?
– Не бачу жодних складнощів із тим, щоб грати по п’ятницях. Тим паче, що ми не беремо участі в єврокубках, дотримуємося нормального тижневого циклу. А у випадку з матчем проти «Шахтаря» п’ятниця взагалі оптимальний день, оскільки наступної середи ми граємо півфінал Кубка України на виїзді з «Миколаєвом». Це зручно у плані підготовки та відновлення – нічого не потрібно прискорювати чи форсувати.

– Уболівальники виграють від того, що у зв’язку зі зміною формату чемпіонату, побачать не два матчі між «Динамо» та «Шахтарем», а чотири?
– Думаю, так. Такі матчі точно не набридають, а, навпаки, викликають більший інтерес збоку глядачів. Тим паче, в попередніх сезонах ми також зустрічалися чотири рази, якщо враховувати ігри за Суперкубок та Кубок України.

– Чого чекаєте від матчу в п’ятницю?
– Упевнений, будуть емоції, глядачі побачать цікаву гру. Легко не буде, й нам перемогу просто так ніхто не віддасть.

fcdynamo.kiev.ua