Україна

Прем'єр-ліга

«Ворскла»: почти водное поло и тренерская бисиклета

2018-01-22 17:37

Уперше за одинадцять днів перебування полтавського клубу на навчально-тренувальному зборі в Туреччині негода настільки скоригувала плани, що від рясної зливи змушені були їхати на інше поле, з поліпшеною дренажною системою.

На початку, як і завжди, асистент головного тренера виголошує план дій, легка пробіжка, затим переходять до стрибкових вправ та на частоту бігу, в тому числі й з м’ячами. Окремо від усіх грають у «квадрат» воротарі, примудрилися загнати всередину навіть свого наставника Олега Остапенка. Нічого, тепер тренер точно десь «реваншується» під час іншого тренування.

Тим часом якийсь клерк із небесної канцелярії отримав від головного вказівку вмикати зливу, і дощ почав рясно поливати околиці міста Манавгат. А футболістів це ніби підбадьорило: швидкі переміщення, удари з далекої відстані під час двосторонки та неймовірні підкати, коли летиш зо п’ять метрів за кулею в ногах опонента по грі. «Грайте обережніше, думайте головою», - вигукнув своїм партнерам оборонець Олександр Чижов. І був сто відсотків правий, адже ризик отримати пошкодження за таких умов зростає в рази. Дякувати Богу, минулося без ексцесів. Родзинкою ж ранкової роботи стала надзвичайно результативна гра головного тренера Василя Сачка, який теж вирішив взяти участь у грі. Багато разів після його сильних ударів «рамку» рятували воротарі. Одного всі поаплодували ефектному ударові бісіклетою, та Шуст зреагував. У двох епізодах кіпери були безсилими, а Василь Вікторович отримав нагоду пригадати емоції форварда після взяття воріт.

vorskla.com.ua