Україна

Прем'єр-ліга

Помер масажист та фізіотерапевт ФК «Динамо» Павло Швидкий

2022-01-24 12:06

На 74-му році життя зупинилося серце легендарного масажиста та фізіотерапевта ФК «Динамо» Київ Павла Швидкого.

Від імені клубу співчуття рідним і близьким Павла Миколайовича висловив президент «Динамо» Ігор Суркіс.

«Із почуттям глибокої скорботи зустрів сумну звістку про смерть Павла Миколайовича Швидкого.

Павло Миколайович працював у нашому клубі з 1980-го року, присвятивши «Динамо» кілька десятиліть свого життя. Протягом всього цього часу Павло Швидкий був незамінним членом медичної служби «Динамо», через його «золоті» руки пройшло не одне покоління наших футболістів, а в перемогах і досягненнях команди є його неоціненний внесок.

Павло Миколайович допомагав «Динамо» утримувати статус найсильнішого клубу країни та доклав руку до видатних перемог, у тому числі до здобуття Кубка володарів кубків-1986. Про його участь у розвитку та популяризації футболу свідчать нагороди державного рівня, якими він був відзначений.

Усі, хто мав честь працювати та спілкуватися з Павлом Миколайовичем, знають його як порядну та чуйну, скромну та добру людину, надійного друга та кваліфікованого фахівця. Павло Швидкий віддавав усього себе команді та був справжнім професіоналом своєї справи.

Висловлюю щирі співчуття його родині, близьким і рідним. Світла пам’ять про Павла Миколайовича залишиться в наших серцях назавжди».

Із повагою та глибокою скорботою,

Президент ФК «Динамо» (Київ)

Ігор Суркіс

fcdynamo.com